CÉGÜNKRŐL

Környezetvédelemi üzletág

Az Sksz-Ingatlan Kft. a modern ipar okozta szennyeződések felszámolása, a természeti erőforrások gazdaságos felhasználása, a civilizácós ártalmak csökkentése és a növény- és állatvilág megóvása iránt elkötelezett vállalkozás. 

Tevékenységünket azzal a meggyőződéssel végezzük, hogy munkánkkal a jelen és a jövő generációit szolgáljuk, tiszta, egészséges környezetet, szennyeződésektől mentes életteret alakítunk ki mindannyiunk számára. Társaságunk. rendelkezik a környezeti állapotfelmérésekhez, szakértésekhez, kárfelszámolási és rehabilitációs tervek, kockázatelemzések, kárelhárítási dokumentációk elkészítéséhez, valamint a monitoring kutak telepítéséhez, mintázásához, karbantartásához, illetve hasonló jellegű feladatok kivitelezéséhez, illetve rakodásokhoz, veszélyes hulladékok szállításához, ártalmatlanításra történő átvételéhez hulladék feldolgozási, bontási és mélyépítési munkák kivitelezéséhez szükséges szakmai, személyi, tárgyi feltételekkel és eszközökkel.

Ingatlan üzletág

Vállalkozásunk célja egy olyan ingatlaniroda létrehozása, amely az ingatlanpiacon teljes körű, professzionális szolgáltatást nyújtva ügyfeleink minden igényét kielégíti. Működési területünk magába foglalja az ingatlanok közvetítését, kivitelezését, felújítását, legyen az új építésű, használt vagy panellakás, nyaraló, garázs, építési telek, zártkert vagy kereskedelmi ingatlan. Ügyfeleink részére jogi szaktanácsadást, adás-vétel teljes körű lebonyolítását, hitelügyintézését vállaljuk. Fontos számunkra a gyors és korrekt magas színvonalú munka, az állandó kapcsolattartás és a rendszeres tájékoztatás.